Live

NOUTĂȚI

ZUnivers Podcasts | Minelli, povestea din spatele succesului: „Nu aveam încredere în mine, apoi am învățat să spun NU”

 ZUnivers Podcasts | Minelli, povestea din spatele succesului: „Nu aveam încredere în mine, apoi am învățat să spun NU”

La Urban Flex cu Otravă am cunoscut-o mai bine pe Minelli, artista care a ocupat primul loc în Shazam Global cu piesa „Mariola”.


Minelii, cântăreață, compozitoare, textieră și mamă, și-a început povestea prin a ne spune care a fost momentul ei de cumpănă și cum s-a organizat în viața profesională și personală, astfel încât să se poată ocupa și de familie, dar și de pasiunea ei pentru muzică.

Minelli a devenit mamă la vârsta de 21 de ani, dar asta nu a făcut-o să renunțe la muzică.

„Când am rămas însărcinată la 21 de ani am crezut că aici se termină cariera mea. Atunci am avut un moment de cumpănă, părinții mei au rămas șocați. Apoi am început să mă bucur de lucrul acesta, am născut-o pe Sara și apoi m-am axat doar pe scris. Îmi descărcam instrumentale de pe YouTube și scriam în engleză toate ideile din capul meu. Apoi am început să merg prin studiouri.”, a mărturisit Minelli la Urban Flex.

Artista a spus la Urban Flex că parcursul ei în muzică nu a fost ușor, nu avea încredere în ea și a avut momente în care a vrut să înceapă o altă meserie.

„Lui Minelli de la 17 ani i-aș spune să aibă mai multă încredere în ea și să învețe să spună și «Nu». Din dorința de a fi okay cu toată lumea, nu spuneam «Nu». Acum am învățat să fac asta.”, a spus artista la Urban Flex. 

Care e povestea hitului „,Mariola” și cum face Minelli față provocărilor din viața de artist internațional? Îți spune chiar ea, la Urban Flex cu Otravă. Un podcast ZUnivers. 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate