Live

NOUTĂȚI

Lidia Buble vine în orașul tău. Află când vine să concerteze și la tine!

Lidia Buble vine în orașul tău. Află când vine să concerteze și la tine!

Lidia Buble anunță mini-turneul pe care, cu siguranță, mulți dintre voi îl așteptați de mult timp.


Iată, însă că, talentata cântăreață va veni să îți cânte și să te încânte cu piese hituri, precum "Noi gândim la fel, simțim la fel", "Le-am spus și fetelor", "Cămasă", "Sub apă", dar și cel mai recent single, succes internațional, bachata "Robandote un beso".

Mini-turneul Lidiei Buble cuprinde județe precum Cluj, Iasi, Mureș, Tulcea, Prahova, dar și multe altele pe care artista le va anunța pe rețelele ei de socializare. 
 
Lidia Buble începe să prindă tot mai mult pe plan internațional, asta pentru că piesa recent lansată de ea, "Robandonte un beso", în colaborare cu Lenier, se află în FM-urile din Mexic, Argentina, Florida, Spania. 

"Dragilor, confirmarea pentru munca depusă a venit nesperat de repede. Robándote un beso a ajuns la sufletele voastre, iar asta a făcut ca piesa să se audă și peste hotare. Este ceea ce visat și, iată, visurile chiar devin realitate atunci când muncești și depui multă pasiune. Și pentru că vreau să ne vedem cu toții și să dansăm pe ritmuri de bachata, vă spun că mai este foarte puțin până voi ajunge la voi. În luna august, vin aproape de voi, în mini-turneul mult așteptat!", spune Lidia Buble. 

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate