Live

NOUTĂȚI

VIDEO: Primul trailer oficial al filmului „Priscilla” în regia Sofiei Coppola

VIDEO: Primul trailer oficial al filmului „Priscilla” în regia Sofiei Coppola

Anul trecut, Baz Luhrmann prezenta lumii întregi filmul „Elvis”, în care explora viața și cariera legendarului Elvis Presley. O nouă producție cinematografică, regizată de Sofia Coppola, va aduce în atenția publicului viața celei care i-a fost iubită și soție starului american, Priscilla Presley.

 
Filmul lui Baz Luhrmann, „Elvis”, urmărește povestea relației complicate dintre Elvis Presley și managerul său, colonelul Tom Parker pe parcursul a mai bine de 20 de ani. Sofia Coppola are o altă abordare, ea va aduce pe marile ecrane povestea Priscillei și a relației sale cu Elvis Presley.
 
Filmul este bazat pe cartea de memorii lansată în 1986 de Priscilla Presley și Sandra Harmion, „Elvis and Me: The True Story of the Love Between Priscilla Presley and the King of Rock N’ Roll”. Rolurile principale sunt jucate de Jacob Elordi (Elvis) și Cailee Spaeny (Priscilla). 
 
Filmul lui Baz Luhrmann a fost nominalizat la Oscar și i-a adus celebritatea lui Austin Butler, actorul care a interpretat rolul lui Elvis. Priscilla Presley și fiica ei, Lisa Marie Presley, au fost alături de Austin Butler și au apreciat felul în care Austin l-a intepretat pe Elvis Presley. 
 
Filmul Sofiei Coppola va avea premiera în luna octombrie a acestui an. Până atunci, te invităm să urmărești primul trailer al filmului. Play!

 
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate