Live

NOUTĂȚI

VIDEO: 5 albume care împlinesc 10 ani în 2023

VIDEO: 5 albume care împlinesc 10 ani în 2023

 

Îți mai aduci aminte unde erai și ce făceai în anul 2013? Mai știi ce ascultai? Dacă nu știi, îți amintim noi. Mai jos ai o listă cu 5 albume care împlinesc 10 ani în 2023. Te invităm la #10YearsChallenge cu unii dintre cei mai cunoscuți artiști din lume. Cum arată și ce cântă acum știi deja, dar îți mai aduci aminte cum erau în 2013? 

 
1. Ariana Grande - „Yours Truly”
 
„Yours Truly” este albumul de debut al artistei Ariana Grande. Dacă erai fan Ariana Grande în 2013, atunci sigur îți amintești de single-uri precum „Baby I”, „Right There” (cu Big Sean) și „Almost Never Enough” (cu Nathan Skyes). Artista a postat recent pe Instagram un video în care anunță o serie de evenimente cu ocazia aniversării albumului „Your Truly”. În cei 10 ani care s-au scurs de atunci, Ariana a avut o ascensiune spectaculoasă în cariera ei, devenind una dintre cele mai bune cântărețe din lume.
 

2. Daft Punk - „Random Acces Memories”
 
Daft Punk a fost una dintre cele mai mari trupe de muzică electronică din toate timpurile. Începând din 1993, formația a făcut cunoscut stilul de muzică french-house în lumea întreagă. „Random Acces Memories” este cel de-al patrulea album de studio al trupei și câștigat premiul Grammy la categoria „Album Of The Year”. Din acest album fac parte piese precum „Get Lucky” (cu Pharell Williams) și „Instant Crush” (cu Julian Casablancas). În 2021, trupa Daft Punk s-a destrămat după 28 de ani de activitate. 
 
 
3. One Direction - „Midnight Memories”
 
„Midnight Memories” este cel de-al treilea album semnat de boy-band-ul „One Direction” și a debutat în Billoboard 200, ca și albumele anterioare. Grupul, format din Harry Styles, Zayn Mallik, Niall Horan, Louis Tomlison și Liam Payne, a avut o perioadă de activitate de doar 7 ani, dar s-a bucurat de un succes răsunător. În 2016, trupa s-a destrămat, fiecare membru mizând pe o carieră solo. Cele mai cunoscute piese incluse pe albumul „Midnight Memories” sunt „You & I”, „Strong”, „Story Of My Life” și „Best Song Ever”.
 

4. Justin Timberlake - „The 20/20 Experience”
 
„The 20/20 Experience” este cel de-al treilea album de studio al lui Justin Timberlake. Materialul discografic a debutat pe primul loc în topul Billboard 200 și a fost cel mai bine vândut album al anului 2013 în Statele Unite. Albumul abordează elemente din muzica soul mai veche. Amintim două single-uri extrase de pe acest album: „Suite & Tie” (cu Jay-Z) și „Mirrors”.
 


5. Lady Gaga - „Artopop” este cel de-al treilea album de studio semnat de Lady Gaga. Artista descrie acest material ca fiind „ o sărbătoare și o călătorie muzicală poetică” și a afișat o intenționată ”lipsă de maturitate și responsabilitate”. Temele pe care Lady Gaga le-a abordat în acest album sunt legate de faimă, sex, feminism, depășirea dependențelor și reacțiile la opiniile din mass-media. „G.U.Y”, „Venus”, „Do Waht You Want” și „Dope” sunt single-uri extrase de pe acest album. Anii au trecut, Lady Gaga a devenit un nume tot mai cunoscut în industria muzicii pop și nu numai.
 



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate