Live

NOUTĂȚI

Rihanna a născut cel de-al doilea copil

Rihanna a născut cel de-al doilea copil

Rihanna și rapperul A$AP Rocky au devenit părinți pentru a doua oară. Cântăreața a născut un băiat.


Artista a născut la începutul acestei luni, pe 3 august, în Los Angeles, dar a păstrat această informație doar pentru cei apropiați.

Ieri, presa tabloidă din Statele Unite a făcut anunțul oficial:

„Oficial, Rihanna și A$AP Rocky sunt părinți pentru a doua oară. Cântăreața a născut în secret un băiat, al cărui nume începe cu «R»”, a anunțat publicația TMZ.  

Rihanna a devenit mamă pentru prima dată, anul trecut în luna mai. Numele primului băiat e RZA Athelston Mayers. Anul acesta, în februarie, artista a anunțat că e însărcinată pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut în timpul show-ului de la Super Bowl 57. Astfel că a devenit prima femeie însărcinată care a ținut un spectacol în pauza de la Super Bowl.

Pe plan muzical, cele mai recente piese lansate de artistă sunt „Lift Me Up” și „Born Again”, de pe coloana sonoră a filmului „Black Panther: Wakanda Forever”.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate