Live

NOUTĂȚI

Noutățile lunii august 2023 pe Netflix

Noutățile lunii august 2023 pe Netflix

Netflix anunță pentru luna august o mulțime de filme și seriale numai bune de urmărit în zilele de vară, când temperaturile ridicate te invită să stai în casă și să te bucuri de o băutură rece și un film bun.


Iată ce poți urmări în ultima lună a verii pe Netfix:
 
Una dintre cele mai  așteptate producții este „Heart of Stone”, un thriller de spionaj internațional, cu Gal Gadot și Jamie Dornan în rolurile principale. Gal Godot joacă rolul agentului secret Rachel Stone care lucrează pentru o agenție de menținere a păcii mondiale, a cărei misiune este aceea de a împiedica un hacker să fure o armă extrem de valoroasă, dar și periculoasă. 
 
 

Painkiller, o poveste fictivă bazată pe evenimente reale, explorează consecințele crizei opioidelor din America și îi urmărește pe vinovați, victime și pe anchetatoril care caută adevărul. „Painkiller” va avea premiera pe 10 august.
 
 
Din categoria „filme românești”, din 2 august poți urmări „Ramon” cu Pavel Bartoș în rolul principal. Ramon este un om cu suflet mare, a cărui viață se complică atunci când ajunge la București ca să-și găsească marea iubire. De meserie viticultor, Ramon intră într-o mare încurcătură în momentul când este acuzat pentru furtul unui tablou de 50 de milioane de euro. Din distribuție fac parte și Andreeea Vasile, Ana Maria Calița și Cezar Antal.
 
 
Dacă ești fanul filmelor de aventură, îți recomandăm „One Piece”, o producție bazată pe cea mai vândută serie de manga japoneză din instorie, semnată de Eiichiro Oda. Monkey D. Luffy este un tânăr aventurier care își părăsește satul natal și împreună cu echipajul lui, pornește într-o aventură pe mare, în căutarea legendarei comori One Piece, cu gândul de a deveni Regele Piraților.
 

Dacă îți plac producțiile coreene, atunci sigur vrei vrea să vezi „Zombiverse”. Acțiunea se petrece în Seul, unde s-a instalat o epidemie cauzată de un virus al zombilor.
 

Din 3 august, „Heartstopper” revine cu sezonul 2, în care Nick și Charlie explorează relația lor, Tara și Darcy se confruntă cu provocări neprevăzute, iar Tao și Elle încearcă să își dea seama dacă pot fi mai mult decât prieteni.
 

Unul dintre cele mai așteptate documentare ale lunii august pe Netflix este „Depp v. Heard” care oferă noi detalii despre procesul de defăimare în care au fost implicați actorii Johnny Depp și Amber Heard. 
 

În clipul de mai jos poți urmări  highlight-urile lunii august pe Netflix, în România:
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate