Live

NOUTĂȚI

Netflix a publicat un teaser pentru ultimul sezon din „The Crown”

Netflix a publicat un teaser pentru ultimul sezon din „The Crown”

Netflix a publicat un teaser pentru cel de-al șaselea și ultimul sezon din „The Crown”. Este vorba despre o imagine ce dezvăluie un moment al acțiunii viitoare, mai exact o nuntă.

 
„După șase sezoane, șapte ani și trei distribuții, The Crown se încheie la sfârșitul acestui an. Vom reveni cu mai multe în curând, dar iată un indiciu despre ceea ce va urma în ultimul nostru sezon” a fost mesajul postat de Netflix pe Intagram, alături de imaginea care indică o nuntă regală.
 
Serialul urmărește evenimentele care au marcat famailia regală britanică, începând cu moartea regelui George  al VI-lea, cu succesiunea la tron a fiicei sale, Regina Elisabeta.
 
Inițial, fanii seriei au crezut că filmul se va termina cu nunta Prințului William și a lui Kate Middleton sau cu nunta Ducilor de Sussex, care au încheiat un contract de promovare cu Netflix. Însă din imagine reiese că e vorba de nunta actualului monarh, Regele Charles al III-lea cu Regina Camilla. Nunta celor doi (pe atunci Prințul Charles și Ducesa de Cornwall) a avut loc în 2005 la Capela St George de la Castelul Windsor. 

Anunțul a generat reacții negative din partea fanilor pe rețelele de socializare. Au apărut comentarii în care fanii cereau ca finalul să fie dedicat Prințesei Diana, arătându-și susținerea față de acestea ca urmare a scandalurilor în care a fost implicată pe perioada căsătoriei cu Prințul Charles. Alții au cerut un nou sezon care să urmărească viața Reginei Elisabeta.

Inițial, se credea că producția va pune accentul pe căsătoria dintre William și Kate, însă există posibilitatea ca scenariul să se fi schimbat ulterior, punând accentul pe imaginea Regelui Charles al III-lea, care nu a fost extraordinară de când a devenit monarh. 
 
Data lansării acestui sezon nu este încă publică, dar Netflix a confirmat că va fi lansat în noiembrie anul acesta. Pentru că „The Crown” este o co-producție britanică și americană, este de așteptat ca lansarea să fie mutată anul viitor, cauza fiind grevele actorilor și scenariștilor de la Hollywood.
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate