Live

NOUTĂȚI

VIDEO: Timbaland, Justin Timberlake și Nelly Furtado colaborează din nou după o pauză de 16 ani. Ascultă noua lor piesă,„Keep Going Up”

VIDEO: Timbaland, Justin Timberlake și Nelly Furtado colaborează din nou după o pauză de 16 ani. Ascultă noua lor piesă,„Keep Going Up”

Timbaland, Justin Timberlake și Nelly Furtado. Îi știi și probabil i-ai mai ascultat în această formulă. Dacă ai crescut cu muzica anilor 2000, atunci sigur îți amintești de piesa „Give It To Me”. Melodia a fost lansată în anul 2007 și a fost unul dintre marile hituri ale momentului. Au trecut 16 ani de atunci, iar trio-ul a revenit cu un nou single, „Keep Going Up”.

 
Vestea lansării unui single nou în formula „de aur” a venit prima dată de la Timbaland. Producătorul a publicat pe rețelele de socializare un teaser cu mesajul „We Back” în care i-a etichetat pe Justin și pe Nelly. Nelly Furtado a făcut anunțul lansării piesei pe Intstagram: „Keep Going Up! Acum disponibil oriunde”. Cu o zi înaintea lansării, cântăreața a publicat pe contul ei de Instagram și un video în care apare alături de Timbaland în studio, iar pe fundal se aude melodia „Keep Going Up”. 
 
Piesa surprinde energia pozitivă a cuiva care găsește fericirea după o luptă personală. Câteva dintre versurile melodiei fac referire la melodia „Promiscuous” rezultată din colaborarea lui Timbaland cu Nelly Furtado în 2006 și care a avut un mare succes la vremea respectivă. Nu o mai lungim cu vorba, dă-i play noului single, „Keep Going Up” și spune-ne cum ți se pare!

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate