Live

NOUTĂȚI

Lewis Capaldi anunță că ar putea renunța la muzică. Povestea artistului va fi ecranizată într-un documentar

Lewis Capaldi anunță că ar putea renunța la muzică. Povestea artistului va fi ecranizată într-un documentar

Lewis Capaldi, cunoscut pentru piesele „Somebody You Loved” și „Forget Me”, ar putea renunța la muzică din cauza problemelor de sănătate.
 

Artistul scoțian a fost diagnosticat cu Sindromul Tourette, o boală care îi provoacă tic-uri nervoase, spasme musculare și atacuri de panică, simptome care îi îngreunează viața și cariera profesională. Capaldi a vorbit pentru prima oară despre diagnosticul lui anul trecut, după ce a observat că avea contracții în zona umerilor. Artistul a declarat într-un interviu că aceste simptome apar în mod frecvent când compune muzică, iar odată cu agaravarea bolii, acesta va fi nevoit să-și încheie cariera muzicală.



 
Deși Capaldi se confruntă cu aceste probleme de sănătate, artistul se pregătește de lansarea unui nou album și începerea unui turneu mondial. Mai mult, toate aceste aspecte din viața sa vor fi reprezentate în documentarul „Cum mă simt acum” care va avea premiera miercuri, pe 5 aprilie, pe Netflix. Dacă vrei să afli mai multe despre lupta lui cu această boală neurologică și despre procesul de creație pentru albumul „Broken by Desire to Be Heavenly Sent”, atunci urmărește documentarul, nu înainte de a da play trailer-ului de mai jos.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate