Live

NOUTĂȚI

„Cu pistolul la tâmplă” | Edward Sanda și Cleopatra Stratan vorbesc despre experiența lor din America Express

„Cu pistolul la tâmplă” | Edward Sanda și Cleopatra Stratan vorbesc despre experiența lor din America Express

După experiența „America Express”, Edward Sanda și Cleopatra Stratan continuă călătoria muzicală și colaborează din nou pentru un single fresh - „Cu pistolul la tâmplă”.


 
Cu muzica și versurile compuse de către Edward Sanda, „Cu pistolul la tâmplă” reprezintă realitatea cruntă pe care oamenii o trăiesc acolo unde sărăcia este mai puternică decât natura umană, iar dorința de a avea mai mult primează. Piesa este inspirată din experiența traumatizantă prin care au trecut cei doi artiști în timpul filmărilor pentru emisiunea „America Express - Drumul Soarelui” - sezonul 6. Cuplul și echipa de producție au fost victimele unui jaf armat în Columbia. „Cu pistolul la tâmplă” nu este doar o formă de exprimare artistică, ci și o modalitate de a transmite publicului intensitatea acestui moment petrecut în Columbia.
 
Am lansat cea mai grea piesă din punct de vedere emoțional în urma experienței din «America Express România»! Este despre noi și echipa noastră cu care am trăit clipe terifiante în Columbia. Cu toate astea, am reușit să transformăm amintirea acestor momente în artă! Mulțumim tuturor celor care ne sunt alături!, spune Cleopatra. 
 


Am făcut piesa asta după experiența pe care am trăit-o în Columbia, pentru că am fost părtași la un jaf armat. Ne-au atacat trei motocicliști cu pistoalele în Columbia, au atacat duba în care noi eram și practic am considerat că în urma acestei experiențe, fiind artist, prin muzică mă exprim cel mai ușor, iar acele 30 de secunde le-am transformat într-o piesă. Cred că cea mai mare declarație e în single și oamenii o să înțeleagă ce am simțit în acea seară când o să o asculte, spune Edward Sanda.

Edward și Cleopatra au intrat în direct cu Popescu și Cuza, unde au povestit cum s-a petrecut întregul incident: 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate