Live

NOUTĂȚI

Mihai Morar a lansat „Adevărul ascuns în tine”, cartea fiecăruia dintre noi

Mihai Morar a lansat „Adevărul ascuns în tine”, cartea fiecăruia dintre noi

Viața ta este cea mai bună carte de dezvoltare personală pe care o poți citi. 
 

După cartea „Despre Sensul Vieții” cu Părintele Necula, Mihai Morar și-a îndeplinit un nou vis și a lansat o a doua carte, „Adevărul ascuns în tine”, împreună cu Dr. Menis Yousry. 
 
Mihai Morar: „După un vis de 2 ani de zile, a apărut a doua mea carte”.

Viața extrarodinară a doctorului Menis Yousry se împletește cu experiența lui de peste 35 ani ca terapeut într-un dialog revelator cu Mihai Morar, un dialog care te ajută să-ți înfrunți propria durere și să o îmbrățișezi cu compasiune și iubire.
 
Cartea „Adevărul ascuns în tine” abordează dintr-o perspectivă personală relațiile care ne definesc: relația cu noi cei de azi, dar și cu trecutul nostru, relația cu părinții, relația cu copiii, dar și relația noastră cu societatea și poverile pe care aceasta le așează pe umerii noștri.
 

Dacă ești pregătit să te despachetezi și să faci loc luminii să intre, cartea „Adevărul ascuns în tine” o poți comanda, de azi, pe bookzone.ro.

 
Mihai Morar: „Singurul lucru pe care l-am putut face noi a fost să creăm această carte și să îți arătăm, prin poveștile noastre, cum să despachetezi tot ceea ce știai despre tine, să descompui, piesă cu piesă, motorul cu care ai fost dotat din fabrica de oameni corecți, drepți, performanți, fără greșeală, să ai curajul să resetezi setările din fabrică și să ai încredere în propriul tău ghid interior.”

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate