Live

NOUTĂȚI

ASCULTĂ: Cele mai noi piese din playlist-ul Radio ZU

ASCULTĂ: Cele mai noi piese din playlist-ul Radio ZU

Avem 6 piese noi în playlist-ul ZU! 


De astăzi, îi vei putea asculta la ZU pe 3 Sud Est și Andia cu noua lor piesă, „Inseparabili”. Melodia s-a auzit live, în avanpremieră, la Morning ZU. Înainte să dai play aici, vrem să știi că pentru noi a fost o mare bucurie să aflăm că varianta live de la ZU e pe locul 5 în Trending pe YouTube.


Anjelina Jordan, o artistă cu o voce absolut încântătoare, intră în playlist cu piesa „Don't Let Me Go”. Dragă Angelina, nu te lăsăm să pleci așa ușor din playlist-ul ZU pentru că ne place cum cânți!


 
Kris Kross Amsterdam, Sofía Reyes și Tinie Tempah dau ritmul verii cu o piesă dance, „How You Samba”. Difuzoarele tale îți vor mulțumi pentru piesa asta!
 


Jason Derulo aduce pe frecvența ta preferată piesa „Slow Low”, numai bună de dansat în doi vara asta pe o plajă sau într-un loc doar al vostru.
 


Loreen, câștigătoarea concursului Eurovision, ediția 2023, îți face loc în playlist cu piesa care i-a adus marele premiu: „Tatoo”. 
 


Cabron are un loc rezervat în playlist cu piesa „Barca”, vibe-ul perfect pentru zilele călduroase de vară.
 


Hiturile se ascultă la ZU. Play!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate