Live

NOUTĂȚI

Liviu Teodorescu a devenit tată!

Liviu Teodorescu a devenit tată!

Liviu Teodorescu a devenit tătă pentru prima oară! Artistul și soția lui, Iulia, au adus pe lume o fetiță.

 
Liviu Teodorescu e în culmea fericirii. Artistul, în vârstă de 30 de ani, și soția lui Iulia, au devenit părinți. Cei doi au numit-o pe fetița lor Ecaterina, la fel ca pe bunica Iuliei. Artistul și-a anunțat fanii că a devenit tătic printr-un mesaj pe Instagram:
 
 
"Bă, băieți, sunt tată! Wow! Este cel mai tare feeling din lume! Nu cred că există nimic care să poată să echivaleze. Niciun succes d-ăsta personal, niciun hit, nimic...În același timp, le facem pe toate în continuare, așa cum le-am făcut până acum. Dar se pare că am găsit o motivație mai puternică".
 
Liviu și Iulia se cunosc din perioada liceului, iar  în 2021 s-au căsătorit. Anul acesta, au aflat că vor fi 3. Felicitări, Liviu și Iulia! Bine ai venit, Ecaterina!

 

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate