Live

NOUTĂȚI

A apărut un nou trailer pentru filmul „Barbie”. Cine sunt actorii care vor juca personajele Barbie și Ken

A apărut un nou trailer pentru filmul „Barbie”. Cine sunt actorii care vor juca personajele Barbie și Ken

„Barbie” este, fără doar și poate, unul dintre cele mai așteptate filme ale anului. Recent, producătorii au publicat cel de-al doilea trailer al filmului și o serie de noi postere cu personaje. 


Margot Robbie și Ryan Gosling vor interpreta rolurile principale în film. Cei doi actori vor da viață păpușilor Barbie și Ken, însă avem indicii că există mai multe versiuni ale celor două personaje care vor fi jucate de actrițe precum Isa Rae, Emma Mackey, Alexandra Shipp, Kate McKinnon, Hari Nef, respectiv de actorii Simu Liu, Kingsley Ben-Adir, Ncuti Gatwa și Scott Evans. Fiecare versiune a păpușii Barbie are câte o profesie unică: Issa Rae interpretează o Barbie-președinte, Nicola Coughlan este o Barbie-diplomat, iar cântăreața Dua Lipa va fi în rolul unei Barbie-sirenă. 





Într-un interviu acordat anul trecut pentru revista British Vogue, Margot Robbie a avertizat publicul că filmul nu este chiar ceea ce pare să fie. „Barbie” va fi o adevărată surpriză pentru cei care anticipează acțiunea filmului doar pe baza poveștilor despre păpușile Barbie. Probabil acesta este motivul pentru care nu se știe încă ce urmărește cu adevărat acest film regizat de Greta Gerwig. Vom afla pe 21 iulie, când va avea loc premiera filmului. Până atunci, te invităm să urmărești cele două trailere ale filmului și să îți faci o idee despre ceea ce urmează să apară pe marile ecrane în iulie.


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate