Live

ZU IS YOU

Zona de Confort cu Vlad Drăgulin | Cât de departe ai mers pentru iubirea ta?

Zona de Confort cu Vlad Drăgulin | Cât de departe ai mers pentru iubirea ta?

 

Cea mai nouă emisiune Zona de Confort a avut loc pe 14 februarie, de Valentine's Day, motiv pentru care Vlad Drăgulin a invitat ascultătorii la un „date radiofonic”. Despre ce s-a discutat? Despre iubire, desigur. 

 
 
Cât de departe ai mers pentru iubirea ta? a fost întrebarea pe care Vlad Drăgulin a adresat-o ascultătorilor săi. Să iubești pe cineva, înseamnă să fii pregătit pentru orice, să faci orice pentru iubirea ta, poate un gest ieșit din comun, doar ca să fii cu el/ea.

Tu ce gest nebunesc ai făcut din dragoste? Ai trăit vreodată o iubire care ar merita ecranizată? Cât de departe ai mers pentru iubirea ta? Spune-ne povestea voastră de dragoste! Dacă ești curios să afli ce gesturi romantice au făcut ascultătorii care au intrat în direct cu Vlad Drăgulin, te invităm să asculți emisiunea de miecuri aici:  

 


Vlad a pregătit și câteva piese în ton cu tema de discuție:

Mălina Olinescu - Mi-e dor de tine



Prince - Nothing Compares To You



The Calling - Wherever You Will Go



Emeric Imre - White Bishop



Ron Pope & The District - A Drop In The Ocean



Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate