Live

ZU IS YOU

Ziua 7: Ultimele ore petrecute în #OrasulFaptelorBune2019

Ziua 7: Ultimele ore petrecute în #OrasulFaptelorBune2019
Sunt ultimele ore pe care le petrecem în Casa Radio ZU din #OrasulFaptelorBune. 

Ne facem o cafea tare, ne punem ordine în gânduri și ne apucăm de făcut fapte bune. Dacă aseară am petrecut cu DJ Mori până dimineața, astăzi continuăm să ne unim pentru Evelyn.
 


Înainte de a asculta o nouă poveste, în fața Casei Radio ZU s-a adunat Grupul Voinicei care apaține de Biserica Ortodoxă Oradea. Biserica a organizat un târg în cadrul căruia s-au vândut jucării confecționate de acești copii, iar banii a fost donați pentru Evelyn. Ca și bonus, ne cântă un colind tradițional.

Mai sunt 9 ore până când DJ-ii vor ieși din Casa Radio ZU, așa că avem în plan o nouă rundă de fapte bune.

Prima poveste a zilei vine de la o studentă care nu vrea absolut nimic pentru ea, ci pentru logodnicul ei, și anume un laptop performant. Iubitul fetei este student la arhitectură, anul 5. Băiatul are un laptop de 10 ani, dar nu îi este de folos pentru proiectele pe care trebuie să le facă la facultate. Părinții lui nu au posibilități să-l ajute. Tânăra îndrăgostită este studentă în anul 6 la medicină și nu-l poate ajuta. În direct la Radio ZU auzim cea mai frumoasă declarație de dragoste. Ziua a șaptea din Orașul Faptelor Bune a început ZUper frumos!

 


O gașcă de cicliști se alătură Îngerilor din #OrasulFaptelorBune2019 și donează pentru Evelyn. Buzdu, Morar și Emma li s-au alăturat, iar în Piața Unirii din Oradea se aude Pedalăm și donăm!".

Între timp începe numărătoarea! Deschidem urna pentru Evelyn. 
 

Am întors clepsidra. La 19:00, DJ-ii vor părăsi Casa Radio ZU. Buzdu și Morar pleacă să-și facă bagajele, în timp ce The putreguys" revin la butoane.

Popescu și Flick ne spun povestea unui profesoare de limba română și franceză din Galați. Mona are nevoie de un laptop pentru una dintre cele mai silitoare eleve ale sale.
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate