Live

ZU IS YOU

Spiritul Crăciunului a cuprins studioul ZU (FOTO)

Spiritul Crăciunului a cuprins studioul ZU (FOTO)
Ne mândrim cu ascultătorii ZU. Sunt cei mai tari! Ei știu mereu cum să ne facă surprize care să ne pună zâmbetul pe buze, mai ales în preajma sărbătorilor de iarnă.

Despre Ramona Dinu poate ne-ai mai auzit vorbind în direct. O putem numi fanul ZU numărul 1. Anul acesta a pus la cale cadoul perfect: a adus spiritul Crăciunului în radio. Ea și prietena ei, Denisa Marin, au împodobit bradul și studioul.

Uite cât de frumos e totul!


Familia de la matinal îți prezintă bradul. Salut-o pe Emma, e nouă în echipă!




UrZUl e chill. Admiră decorul.




Avem pază bună!




Globurile sunt fix ce trebuie.





Cel mai mare radio din România. Dar mai mic.




O decorație corectă, #casafiebine.




Ce vezi aici este handmade.




Ce vezi aici este handmade... de la distanță.




Simți spiritul Crăciunului?




Dar acum?




Luminițeeeee!!!




Mulțumim, Ramona și Denisa! Să aveți sărbători cel puțin la fel de frumoase cum ni le-ați făcut nouă!





Mesajul Ramonei, fanul ZU nr. 1, după ce ne-a făcut surpriza:

In toti acesti ani, de cand va ascult, am fost de la maxim de apreciata... pana la maxim de gresit interpretata, poate maxim criticata... poate plictisitoare... cicalitoare... uneori maxim iubita... dar a fost frumos. Toate astea mi-au dat putere cand eram la pamant, curaj cand am avut neincredere, speranta cand o pierdusem.. M-am agatat de voi intr-un fel cumva voit si dependent. Va multumesc pentru tot! Multi ma intreaba si acum de care dintre voi sunt indragostita, sau cati bani imi dati, ce interese am. Niciodata nu m-am obosit sa le dau explicatii, oricum nu ar intelege ei nimic. 
Urmeaza sa ma mut din tara, cu parere de rau. Imi doresc ca atat timp cat voi mai fi pe aici sa fac cat mai multe pentru voi. Va multumesc pentru ca m-ati invatat sa simt si sa gandesc ZU! Cum ar spune Moga: „Cred c-am inteles secretul”. Va iubesc!
Cu drag,
Ramona Dinu.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate