Live

NOUTĂȚI

Trupa Spice Girls s-a reunit la petrecerea de 50 de ani a Victoriei Beckham. Uite momentul pe care îl aștepta toată planeta!

Trupa Spice Girls s-a reunit la petrecerea de 50 de ani a Victoriei Beckham. Uite momentul pe care îl aștepta toată planeta!

Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Geri Horner și Melanie Chisholm sau Posh, Scary, Baby, Ginger și Sporty Spice s-au reunit la Londra pentru a sărbători aniversarea a 50 de ani a Victoriei.


Cele cinci femei care au definit o eră întreagă în muzica pop și-au unit din nou forțele pentru a sărbători un moment special în viața colegei lor de scenă, Victoria.

Beckham, împreună cu prietenele ei, au cântat hitul "Stop" şi au interpretat coregrafia caracteristică de pe single-ul extras de pe cel de-al doilea album al lor din 1997, "Spiceworld".

David Beckham a postat si el un videoclip pe pagina personală de Instagram : "Vreau să spun, haideţi", a fost mesajul fostului fotbalist.

Victoria a răspuns în comentarii, scriind: "Cea mai bună noapte din toate timpurile! La mulţi ani pentru mine! Vă iubesc pe toţi atât de mult!".


 
@victoriabeckham Best night ever! I love you all so much! @Emma Bunton @Geri @Melanie C #MelB @David Beckham #SpiceUpYourLife ♬ original sound - Victoria Beckham Beauty Store
Reuniunea Spice Girls la petrecerea de 50 de ani a Victoriei Beckham a fost un moment de mare emoție și bucurie, atât pentru ele, cât și pentru toți cei prezenți. A fost un omagiu adus unei perioade de aur în muzica pop și o dovadă că legăturile puternice rămân nezdruncinate în ciuda trecerii timpului.

Spice Girls nu a fost doar o trupă de fete, a fost un fenomen care a făcut furori în anii '90 în lumea muzicii. A redefinit muzica pop și a inspirat milioane de fete din întreaga lume să-și urmeze visele.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate