Live

ZU IS YOU

Feli, live în studio cu hit-ul „Sus pe munte”

Feli, live în studio cu hit-ul „Sus pe munte”
„Sus pe munte", noul single al lui Feli, s-a auzit LIVE în Morning ZU.

Astăzi, Feli din poveste a venit în vizită la Buzdu și Morar. Însă nu a venit singură, ci cu o ZUper surpriză muzicală!

Îndrăgita artistă a cântat live „Sus pe munte", dar și un cover după o piesă a cântăreței Dua Lipa.
 


„Ne tot ferim să spunem lucruri de oameni mari, ne ferim să ne mărturisim dragostea în felul în care o simțim, ascundem lucruri esențiale despre viața în doi de parcă ele nu ar exista, când de fapt ele ne fac să ne
simțim vii și cu sens.
Muzică întărește legătură dintre om și iubire. Asta e una dintre cele mai frumoase lecții pe care mi le-a dat viață până acum.
Sus pe munte este o poveste smulsă cu foc din pieptul meu.
În gură mare strig că eu nu am cunoscut iubirea până acum. De asta am ales să o cânt lumii. Că-mi iubesc bărbatul și nu există suficiente cai să îi mulțumesc pentru tot ceea ce trăiesc.
Nimic nu e întâmplător. Melodia mea e scrisă și pentru tine.
Dacă „viață de om mare” te-a dus pe drumuri multe și ai uitat să trăiești, ascultă Sus pe munte și adu-ti aminte: Trăiești lângă cine iubești!", este mesajul pe care Feli l-a scris pe pagină personală de Instagram atunci când a lansat piesa „Sus pe munte".
 
<
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate