Live

ZU IS YOU

DJ-ii ZU împlinesc vis după vis. A 2-a zi în Orașul Faptelor Bune [VIDEO]

DJ-ii ZU împlinesc vis după vis. A 2-a zi în Orașul Faptelor Bune [VIDEO]
Echipa Radio ZU s-a mutat pentru o săptămână la kilometrul 0 al României cu o misiune clară: să transforme moftele și poftele ascultătorilor în realitate. Cu asta se ocupă dj-ii noștri în Orașul Faptelor Bune. Vezi mai jos momentele de bucurie și emoție din a doua zi pe care ei au petrecut-o aici!

O profesoară de la un centru de plasament din Buzău şi-a dorit un laptop pentru copiii aflaţi în grijă. Deşi mai are 3 zile până naşte, Cristina a venit personal în Piaţa Universităţii pentru a-şi oferi ajutorul.


Roxana a reuşit pe parcursul a doi ani să îşi schimbe corpul și viața. Ea şi-a dorit un abonament la o sală de fitness pentru a se putea menţine în formă. World Class i-a oferit un abonament pe un an de zile.


 
Robert în vârstă de 7, în urma unui accident, a suferit arsuri pe 40% pe suprafaţa corpului, iar costul lunar al tratamentului nu poate fi suportat de părinţii acestuia. Mai mulţi oameni generoşi au fost impresionaţi de povestea lui Robert printre care şi Dani Coman, preşedintele Astrei Giurgiu.


Cristina şi-a dorit cărţi pentru prietena ei cea mai bună. În cursul zilei, Geta a primit prin Oraşul Faptelor Bune un laptop. Aceasta a întors bunătatea primită din partea ascultătorilor oferindu-i Cristinei cărţi.
 

Acest cuplu se iubeşte de 30 de ani. Dorinţa lor cea mai mare a fost să poată să-şi ofere unul altuia o verighetă. O doamnă le-a făcut cel mai frumos cadou pe care cei doi îl doreau.


Carmen este mamă singură. Are un băiețel de 11 ani și tot ce își dorește este să aibă ce să îi pună pe masa de Crăciun. Un generos anonim i-a venit în ajutor.




Vrei sa faci și tu o faptă bună? Intră pe radiozu.ro/orasulfaptelorbune, alege din lista de mofte și pofte un om pe care îl poți ajuta și noi vă punem în legatură.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate