Live

ZU IS YOU

„Ascult Radio ZU”: Primii bani din concurs s-au dat la Morning ZU

„Ascult Radio ZU”: Primii bani din concurs s-au dat la Morning ZU

„Ascult Radio ZU”, cel mai simplu concurs din ON AIR, a revenit pe Radio ZU! De pe 25 septembrie și până pe 24 noiembrie, cine răspunde cu „Ascult Radio ZU” câștigă sute de euro!


Ține minte acele cuvinte care se transformă-n bani: „Ascult Radio ZU”. Prima sută de euro a plecat azi, de la #MorningZU către ascultătoarea care a folosit cuvintele magice: „Ascult Radio ZU”.

Totul e foarte simplu: trimite un SMS la 1815 cu textul „Ascult Radio ZU”, iar când îți sună telefonul, răspunde cu „Ascult Radio ZU” în primele 3 secunde. Concursul se desfășoară de dimineață, de la ora 7:00, până seara, la ora 22:00. Este suficientă o singură înscriere pentru toată perioada de concurs.

Mai mult de atât, pe 29 septembrie, la 15 ani de Radio ZU, se va desfășura câte un concurs în fiecare oră, de la 7:00 la 24:00.

Găsești AICI toate detaliile.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate