Live

ȘTIRILE ZU

VIDEO: Apple a lansat noile iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X

VIDEO: Apple a lansat noile iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X
Apple a lansat, pe 12 septembrie, un nou smartphone, iPhone X, ce marchează 10 ani de la lansarea primului telefon al companiei din Cupertino. Pe lângă o nouă serie Apple Watch, un nou Apple TV, au mai fost prezentate alte două noi modele: iPhone 8 şi iPhone 8 Plus.
 
IPhone X are un design complet schimbat, se poate încărca wireless și vine cu o nouă tehnologie de recunoaştere facială. Butonul „Home” va fi unul virtual, este rezistent la apă şi praf și are sticlă pe faţă, cât şi pe spate. Acest nou smartphone are preţul de pornire de 999 de dolari.



 
IPhone 8 și iPhone 8 Plus nu prezintă modificări faţă de seria 7 în ceea ce priveşte aspectul, însă acestea vin cu o nouă serie de îmbunătăţiri de hardware. Cele două telefoane au un nou procesor mai rapid, rezoluţia camerei nu s-a schimbat, însă deţine noi senzori ce vor duce la fotografii şi clipuri mult clare şi calitative. Ele deţin difuzoare stereo, o noutate pentru Apple, și sunt rezistente la apă și praf.
 

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate