Live

ȘTIRILE ZU

Drumuri naționale închise

Drumuri naționale închise
Câteva drumuri naționale sunt închise și la această oră (16,00) din cauza ninsorii și a viscolului. Potrivit CNAIR, este vorba despre tronsoane de drum din Tulcea, Constanța și Galați. Cele mai multe sunt în județul Tulcea unde și astăzi a nins abundent – zăpata atinge chiar și doi metri. Se estimează deschiderea drumurilor până la ora 21.
Între timp, trenurile între București și Constanța circulă din nou cu tracțiune electrică și cu viteza maximă de 160 de km pe oră. Pe această magistrală feroviară garniturile au circulat doar tractate de locomotive Diesel. Totodată, pe tronsonul Galați – Făurei – Țăndărei se menține restricția de viteză de 70 de km pe oră.


Foto: observatornews.ro

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate