Live

ȘTIRILE ZU

A început deszăpezirea pe Transalpina

 A început deszăpezirea pe Transalpina
Drumarii intervin pe tronsonul Rânca – Obârșia Lotrului, care este închis în sezonul rece. Se lucrează cu două autofreze de capacitate mare însă, deocamdată, nu se poate estima când va fi redeschisă circulația pe DN67C, temperaturile pe timpul nopții fiind scăzute.
        Între timp, s-au făcut și primele evaluări pentru deszăpezirea Transfăgărășanului. Cei de la Direcția de Drumuri Brașov spun că pericolul de avalanșă este foarte mare. Drumarii mai au de așteptat pentru a putea lucra în siguranță, mai ales în zona Bâlea Lac. Deszăpezirea poate începe, însă, mai devreme, anul acesta, având în vedere stratul de zăpadă mai mic față de anii precedenți. Astfel, DN7C ar putea fi deschis chiar în cursul lunii mai.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate