Live

ȘTIRILE ZU

A fost înregistrat al doilea deces din cauza malariei, în România

A fost înregistrat al doilea deces din cauza malariei, în România
Este vorba despre fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj – ea a fost găsită decedată în casă – în urma autopsiei, medicii legiști au constatat că femeia a murit din cauza unei forme severe de malarie. Camelia Tișe tocmai se întorsese dintr-o vacanță în Zanzibar. La fel și un bărbat de 54 de ani care a decedat în secția de Terapie Intensivă a spitalului Victor Babeș din București. În ultimile trei luni, 11 români au fost diagnozticați cu malarie. Toți au călătorit în țări exotice.
        Malaria este o boală infecțioasă tropicală produsă de un parazit care se transmite la om prin înțepătura țânțarului anofel. Boala poate fi prevenită și se tratează dacă este descoperită la timp.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate