Live

NOUTĂȚI

VIDEO: Urmărește primul teaser pentru „Beetlejuice 2”

VIDEO: Urmărește primul teaser pentru „Beetlejuice 2”

Beetlejuice se întoarce! Continuarea filmului din 1988 al lui Tim Burton, „Beetlejuice Beetlejuice” reunește trei dintre membrii distribuției originale: Michael Keaton (Betelgeuse), Winona Ryder (Lydia Deetz) și Catherine O'Hara (Delia Deetz).
 

 
Recent, a fost lansat primul teaser oficial al filmului. Imaginile nu redau intriga, dar există câteva indicii că acțiunea filmului o va avea în centru pe Jenna Ortega (Astrid Deetz, fiica Lydiei Deetz). În film apar și personaje noi interpretate de Monica Bellucci (soția lui Beetlejuice), Willem Dafoe și Justin Theroux.
 
Noul film al lui Tim Burton a trecut prin mai multe încercări, lucrând la acest proiect timp de 10 ani. În 2019, când speranțele regizorului de a realiza acest film erau minime, o companie de producție (cea a lui Brad Pitt) a preluat proiectul și astfel, Beetlejuice va fi prezentat publicului larg chiar anul acesta, pe 6 septembrie.
 
 „Beetlejuice” aparține genurile horror, fantasy și black comedy, iar intriga primei părți a francizei se învârte în jurul eforturilor unui cuplu decedat (a fantomelor celor doi parteneri) de a alunga din casa lor pe noii locatari. În ajutorul lor le vine Betelgeuse, un personaj din lumea umbrelor care le va veni de hac noilor proprietari. 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate