Live

NOUTĂȚI

Usher a făcut super show la Super Bowl. Cine au fost invitații surpriză care au urcat pe scenă alături de artist

Usher a făcut super show la Super Bowl. Cine au fost invitații surpriză care au urcat pe scenă alături de artist

Usher a făcut senzație pe scena Super Bowl 2024. Artistul a fost selectat de NFL pentru a susține momentul artistic care a are loc în pauza loc în pauza meciului din finala campionatului de fotbal american.

 
 
Timp de 13 minute, cât a durat reprezentația, Usher a demonstrat lumii întregi că are toate calitățile unui show-man: talent, voce, carismă, prezență scenică și o formă fizică de invidiat. Spectacolul de la Super Bowl a fost totodată un prilej pentru artist de a sărbători 30 de ani de carieră.
 
Printre piesele incluse în repertoriu pentru acest moment se numără hituri precum „Caught UP”, „Superstar”, „Confessions Part II” și „U Don't Have To Call”, „My Boo”.
 
Primul invitat-surpriză care a urcat pe scenă alături de starul R&B a fost Alicia Keys. Artista a avut un solo la pian, cu piesa care a consacrat-o ca artistă, „If I Ain't Got U”. Momentul ei a fost urmat de interpretarea în doi a piesei „My Boo”, câștigătoare la Grammy în 2005 la categoria „Best R&B Performance”.
 
 
Spectacolul fost marcat și de un solo de chitară a artistei H.E.R. Pe scenă au mai urcat Will.i.am, Lil Jon şi Ludacris pentru a cânta alături de Usher piesa „Yeah”. Melodia a fost lansată în 2004, iar în prezent se apropie de un miliard de vizualizări pe YouTube.
 
Atât meciul, cât și momentul artistic al lui Usher au fost urmărite din tribune de vedete ca Taylor Swift (iubita lui TRavis Kelce, membru al echipei Kansas City Chiefs), Lady Gaga, Ice Spice, Blake Lively, Jay-Z și fiica sa, Blue Ivy.
 



Întregul show poate fi urmărit AICI.
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate