Live

NOUTĂȚI

NEW ENTRY | 4 piese noi în playlist-ul Radio ZU

NEW ENTRY | 4 piese noi în playlist-ul Radio ZU

Fiecare săptămână vine cu această veste bună: avem piese noi în playlist-ul Radio ZU!


 
De astăzi, vei putea asculta pe frecvența ta preferată 4 piese de la artiști români și străini:
 
1. B.U.G. Mafia ft Lexi Cali – „Am zis ceva”
 

B.U.G Mafia și Lexi Cali și-au propus să rupă difuzoarele cu noua piesă, „Am zis ceva”. Melodia este inclusă pe albumul lansat anul acesta, „Artă și precizie”, iar mesajul piesei este despre curajul de a rămâne autentic și onest într-o lume care crede că „demnitatea e în portofel”. 
 
2. Hozier – „Too Sweet”
 

De azi, „Too Sweet”  intră în Torpedoul lui Morar și în playlistul Radio ZU.
 
”Too Sweet” e piesa cu care Hozier a ocupat pentru prima dată primul loc în Billboard Hot 100. Piesa a devenit virală pe TikTok, cu peste 38.500 de distribuiri. „Too Sweet” se regăsește pe noul EP al artistului „Unheard”.
 
3. Mira & Rareș – „Să fii tu”
 


MIRA și rareș colaborează pentru prima dată și lansează ,,Să fii tu” - o exprimare delicată și sensibilă a unei iubiri profunde și a dorinței de a se topi în întregime în persoana iubită.
 
„Îmi era dor să cant despre dragoste, să fac o declarație în versuri și mă bucur ca Rareș a acceptat să dea culoare împreună cu mine acestui mesaj. Asta e momentul tău să dai share către persoana iubită” a transmis Mira pe pagina ei de Facebook.  

4. Sabrina Carpenter – „Espresso”
 


Sabrina Carpenter, fostă vedetă Disney, este noua stea a pop-ului american. Cel mai nou single, „Espresso”, este o piesă care te trimite cu gândul la vacanță, undeva pe o plajă însorită, unde savurezi liniștit un espresso.

 
Care dintre aceste piese e preferata ta?
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate