Live

NOUTĂȚI

Au început filmările pentru cel de-al treilea sezon din seria „And Just Like That”. Sarah Jessica Parker face dezvăluiri

Au început filmările pentru cel de-al treilea sezon din seria „And Just Like That”. Sarah Jessica Parker face dezvăluiri

 

Sarah Jessica Parker face dezvăluiri despre noul sezon And Just Like That, continuarea serialului Sex And The City.
 

 
Parker a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare scriptul celui de-al treilea sezon din seria „And Just Like That”. În această postare sunt tag-uite și colegele de platou, Kristin Davis și Cynthia Nixon, alias Charlotte și Miranda.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)


Nixon, în vârstă de 58 de ani, a distribuit, de asemenea, o fotografie a scenariului pentru episodul 1 din sezonul 3 pe Instagram și a adăugat pe ca fundal sonor remixul lui Noelinar „Get Ready For This”. Și Kristin DAvis a făcut o postare similară, pe care a completat-o cu următorul text: „Ne-am întors! #AJLT”.
 
Așadar, protagonistele Carrie Bradshaw, Miranda Hobes și Charlotte York (cu excepția Samanthei Jones) sunt pregătite să revină pe micile ecrane cu noi povești. Nici Rosie O'Donnell, actrița care interpretează rolul lui Mary, nu s-a lăsat mai prejos și a anunțat printr-o postare că se va alătura seriei.
 
Cum va fi noul sezon? Sarah Jessica Parker a declarat într-un interviu că vor fi „straturi și complexități și complicații așa cum există dintotdeauna, mai ales în viața lui Carrie”.
 
Sezonul 2 s-a încheiat cu o petrecere între prieteni, unde Carrie și-a luat rămas bun de la apartamentul ei din centrul New York-ului, iar Samantha apare într-o scenă scurtă, spre bucuria publicului.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate