Live

NOUTĂȚI

MTV Video Music Awards 2023: Shakira e primul artist sud-american care primește acest premiu special

MTV Video Music Awards 2023: Shakira e primul artist sud-american care primește acest premiu special

Shakira va face istorie la MTV Video Music Awards 2023, devenind primul artist sud-american care primește premiul Video Vanguard Award.


Evenimentul MTV Video Music Awards 2023 va avea loc pe 12 septembrie, la Arena Prudential Center din Newark. Cântăreața columbiană a primit patru premii VMA de-a lungul carierei sale, primul fiind câștigat în anul 2000.

Mai mult de atât, pentru prima dată în 17 ani, Shakira va cânta LIVE la acest eveniment. E o tradiție ca artistul care primește acest premiu, să cânte live un mix de hituri din repertoriul lui.

Pe lângă premiul Video Vanguard Award, Shakira este nominalizată la patru categorii MTV Video Music Awards 2023: „Artist of the year”, de două ori la „Best Latin” (pentru piesa „TQG” și piesa „Acróstico”) și la „Best collaboration” (tot pentru piesa "TQG", în colaborare cu Karol G).



 
Apropo, piesa „TQG”, pentru care Shakira e nominalizată la „Best Latin” și „Best Collaboration”, se află pe locul 13 în topul Most Wanted, prezentat de Adi Mihăilă-The Hitman. Dacă vrei să ajungă și mai sus, o poți vota aici: https://radiozu.ro/mostwanted

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate