Live

NOUTĂȚI

Jennifer Lopez va lansa un album solo după o pauză de 9 ani

Jennifer Lopez va lansa un album solo după o pauză de 9 ani

Jennifer Lopez va lansa un nou album de studio după mai bine de 9 ani. Materialul se numește „This Is Me...Now” și este o continuare a albumului „This Is Me...Then”.
 

În urmă cu 21 de ani, Jennifer Lopez lansa celebrul album „This Is Me...Then”, fiind inspirată de relația pe care artista o avea atunci cu Ben Aflleck. Acum Jennifer e pregătită să lanseze un nou album de studio, „This Is Me...Now”. Este evidentă legătura dintre cele două albume. Ele indică două perioade importante din viața sentimentală a artistei, alături de Ben Affleck.
 
Recent, artista a încheiat un parteneriat cu celebra casă de discuri BMG. 
 
Suntem amândoi încântați și mândri să colaborăm cu Jennifer Lopez la această continuare așteptată de la „This is Me… Then”. Prin experiența pe care o avem putem să spunem că această colaborare este înălțătoare și inspirațională. „Jenny From The Block” s-a întors într-un moment al carierei ei în care mesajul ei este mai puternic și mai dorit ca niciodată, a declarat președintele casei de discuri, Thomas Scherer. 
 
Albumul „This Is Me...Now” a fost înregistrat în 2022 și 2023, în studioul ei din Los Angeles și conține 13 piese: 
 
1. This Is Me…Now
2. To Be Yours
3. Mad in Love
4. Can’t Get Enough
5. Rebound
6. not.going.anywhere.
7. Dear Ben, Pt. II
8. Hummingbird
9. Hearts and Flowers
10. Broken Like Me
11. This Time Around
12. Midnight Trip to Vegas
13. Greatest Love Story Never Told
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate