Live

NOUTĂȚI

Conor McGregor și Jake Gyllenhaal joacă într-un remake al unui film din anii ´80, „Road House”

Conor McGregor și Jake Gyllenhaal joacă într-un remake al unui film din anii ´80, „Road House”

Actorul Jake Gyllenhaal și celebrul luptător de arte marțiale mixte, Conor McGregor, vor juca într-un remake al filmului „Road House”. 



Filmul este regizat de Doug Liman va putea fi vizionat doar pe Amazon Prime Video, începând cu 21 martie. 

 
În filmul original din anii '80, rolul principal a fost interpretat de Patrick Swayze. Dalton e un tip care își ia o slujbă bodyguard într-un bar din Florida Keys, renumit pentru numeroasele scandaluri sângeroase care au loc acolo. Protagonistul, Dalton, este fost luptător UFC,, iar rolul acestuia, în noua producție, e interpretat de Jake Gyllenhaal. Actorul a filmat o scenă de luptă în ring cu cu veteranul UFC Jay Hieron.
 
Rivalul lui Dalton, în noul „Road House”, Knox, este interpretat de fostul campion UFC, Conor McGregor. Este primul rol într-un film al luptătorului irlandez.

Momentan, nu există un trailer oficial pentru noul film „Road House”, dar îți lăsăm mai jos trailerul filmului din anii '80, ca îți faci o idee despre acțiunea filmului.
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate