Live

NOUTĂȚI

Care sunt piesele verii 2023 pe TikTok

Care sunt piesele verii 2023 pe TikTok

Tik-Tok este o platformă unde atât artiștii consacrați, cât și cei care sunt la începutul carierei muzicale, își fac cunoscute creațiile. Dacă ești utilizator de TikTok, atunci știi că această platformă este locul potrivit pentru a asculta piese proaspăt lansate, înainte de a fi auzite pe alte platforme. 

 
 
Pentru că vara e pe picior de plecare, a venit timpul să descoperi care sunt cele mai iubite piese ale verii anului 2023 pe TikTok. Înainte să vezi lista, trebuie să știi că piesele au fost clasificate în funcție de numărul de utilizări în creațiile utilizatorilor de TikTok.

Cu ajutorul hashtag-ului #SongOfTheSummer, care a atins 5 miliarde de vizualizări, am putut afla care sunt cele mai virale 10 piese din vara asta și mai ales, cine sunt autorii lor. Pe primul loc se află Mae Stephens, o fată care a lucrat într-un supermarket și care a devenit celebră pe TikTok cu piesa „If We Ever Broke Up”. 
 
Uite ce a declarat Mae, după ce a aflat de această reușită neașteptată: 
 
„Sunt foarte onorată să fiu în topul listei Melodiilor verii pe TikTok! Nu am cuvinte, nu mi-aș fi imaginat niciodată că voi ajunge așa departe! A fost uimitor să văd atâția oameni și atâtea idei creative prinzând contur cu ajutorul piesei mele. Nu aș putea să le mulțumesc îndeajuns celor care mi-au susținut, ascultat, distribuit și încurajat melodia! Sunteți incredibili și sunt foarte recunoscătoare! Această poveste demonstrează că TikTok poate aduce succes oricui! Astăzi, platforma este una dintre cele mai importante părți ale industriei muzicale! :)"
 
Iată lista: 

  1. If We Ever Broke Up de Mae Stephens
  2. What It Is - Solo Version de Doechii
  3. girls like me don't cry (sped up) de thuy
  4. Cupid – Twin Ver – Sped Up Version de FIFTY FIFTY
  5. LALA de Myke Towers
  6. Makeba de Jain
  7. มองนานๆ de FLI:P
  8. Everyday de Ariana Grande, Future
  9. Barbie Girl de Aqua
  10. Endless Summer de Alan Walker & Zak Abel
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate