Live

NOUTĂȚI

Care a fost cauza morții lui Matthew Perry? Medicii legiști, primele concluzii ale autopsiei

Care a fost cauza morții lui Matthew Perry? Medicii legiști, primele concluzii ale autopsiei

Pe 28 octombrie, știrea tragică a morții actorului Matthew Perry, cunoscut pentru rolul său din celebrul serial „Friends”, a zguduit lumea showbiz-ului. 
 

Matthew Perry a fost găsit fără suflare în jacuzzi, sâmbătă, în locuința sa din Los Angeles. Departamentul de Poliție din Los Angeles a declarat pentru Page Six că „a răspuns la blocul 1800 din Blue Sail Rd pentru o anchetă privind moartea unui bărbat la 4:10 p.m. în această după-amiază”. 
 
Cauza morții lui Matthew Perry rămâne încă necunoscută, medicii legiști din Los Angeles continuând ancheta în cazul decesului actorului în vârstă de 54 de ani.
 
Potrivit TMZ, testele preliminare arată faptul că decesul actorului nu a fost provocat de o supradoză de fentanil sau metanfetamina. 
Însă, în continuare se efectuează teste toxicologice mai elaborate pentru a se stabili dacă în sânge au existat și alte substanțe ilegale sau dacă nivelurile medicamentelor prescrise erau ridicate.

Până se va ajunge la o concluzie oficială, familia va putea lua acasă trupului neînsuflețit al actorului. Rezultatele acestor teste vor fi disponibile în 4-6 luni.

Ce planuri de viitor avea Matthew Perry

Potrivit publicației People, Matthew Perry urma să lanseze o fundație pentru a oferi suport persoanelor care se luptă cu abuzul de substanțe.

Cum ar fi vrut Matthew Perry să fie ținut minte după moartea sa

„Când voi muri, nu vreau ca Friends să fie primul lucru menționat. Mi-ar plăcea să fiu ținut minte ca cineva care a trăit bine, a iubit bine, a fost un căutător”, a spus Perry în noiembrie 2022 în cadrul podcast-ului Q with Tom Power.

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate