Live

#BAESTINEBUN

Infarct sau căsătorie! Era cât pe ce să...

Vorbeam ieri despre cadoul de Crăciun pentru el și promiteam să propunem ceva și pentru EA. Iată că un tip din State vine cu o idee de infarct... Când spunem ”infarct” we mean fix asta, pentru că domnița din viața lui exact asta era să facă în momentul în care a descoperit că se lasă cu o cerere în căsătorie.

Era acolo și un puppy pe post de ”ofițer” de ceremonie... un întreg show.
BăEștiNebun dacă nu te uiți, poate-ți vine marea idee. Hai, ENJOY!

BăEștiNebun... Am găsit cadoul de Crăciun perfect pentru EL

Acum... Ce să facem!!!! Astăzi vorbim despre cadoul perfect pentru el. BăEștiNebun...ă dacă nu-i iei o curea cu suport pentru sticla/doza de bere. Scapi de un stres... Nu-ți mai pătează mobila cu splendoarea pe care o ... pupă în fiecare seară. În plus, se poate întoarce cu spatele și nu-l mai vezi când o... gustă cu toată puterea lui.
Stați chill... Mâine ne ocupăm și de cadoul pentru ELE.
Atât pentru astăzi:

VIDEO: Super parodie după ”Felices los 4”, de la Maluma

#BăEștiNebun... Stăm așa și ne gândim? Oare, oare Maluma o fi văzut maximă parodie ce i-a făcut vlogul oRni după piesa ”Felices los 4”. Piesa, piesa, clipul, clip, vizualizări milioane. Nebunie!
Hai să dăm și noi PLAY!

Cade... Cade... Cade... și filmează!!!!!

BăEștiNebun... Dacă nu este bubuitură, nu este iarnă. Dacă nu este o bubuitură filmată, atunci este trist. La asta s-au gândit și stimații cetățeni din imaginile alăturate, altfel nu ne închipuim cum ar fi putut să scoată asemenea cadre... asemenea situații... asemenea momente.
Hai... Să fie cu Enjoy și cu rost de distracție. Lor le-o fi trecut durerea deja!

Atunci când câinele este mare meloman, iese...

BăEștiNebun... Acum că ai un patruped super smart, care-ți aduce micul dejun la pat, o fi o treabă. Ce zici însă de pet-ul care știe și cu pianul, și cu vocea și, dacă îi lași puțin timp de adaptare, te trezești că-ți face și un moonwalk de toată frumusețea? Ți se pare că nu se poate? Noi zicem să te mai gândești. Iată aici un exemplu.

Bă ești nebun! 91 de milioane în două săptămâni...

Ești HOT OR NOT? Ce-ți trebuie ca să faci 91 de milioane de vizualizări pe Youtube. Cel mai sigur o geacă de fâș, puțină plajă de... Toronto și must... o pereche de papuci frumos asortați cu o pereche de șosete albe. 
Aceasta este combinația la care a apelat Michael Dapaah care a reușit să facă din personajul Big Shaq subiect pentru politicianul Jeremy Corbyn.

 

Dacă n-ai reni, te mulțumești cu pinguini

#Băeștinebun... Ce dacă Moșul a zis că vine numai pe zăpadă și numai cu reni? Ce dacă atunci când cântăm ”Jingle bells” ne așteptăm să ne dârdâie dedesubturile? Ce dacă... Ce dacă... Inventivitatea oamenilor nu are limită, motiv pentru care, iată, anul acesta înlocuim renii cu pinguini. Nu știm sigur dacă pot trage sania bătrânului, dar cu siguranță îi anunță puternic sosirea.
Nu ești singurul care se dă cu capul de pereți că nu e vineri! Iată...

Azi e marți, știm! Știm și că te dai cu capul de pereți că nu e vineri! Ce crezi? Nu ești singurul, există și oameni mai nefericiti decat tine. Iată-i!

Îl știi pe friend-ul tău care nu muncește vreodată?

Hai, friend! Îmi vine super greu să cred că nu ai cel puțin un prieten care o arde fin la muncă? ”O arde fin”, înseamnă că numără boabele de orez în câmpul muncii sau stele de pe cer, dacă se laudă că lucrează schimbul 3. În fine... există români fericiți și ar fi păcat să nu le dăm TAG, ca să-i facem cunoscuți.
Hai... ne distrăm, dăm TAG, ne agităm!
 

Atunci când dieta te face să plângi la propriu

Come on, cine spune că nu a fost măcar o dată la dietă, minte pe de-a dreptul. Minte sau se minte, God Knows care o fi direcție. Cert este că am găsit exponentul clar al personajului la dietă, suferind personaj la dietă, care ar face orice să scape atât de calvar, cât și de kilogramele în plus. În speranța că se vor stinge, hai să le udăm. Așadar, poftă bună și la mai... mici!  

VIDEO: Atunci când îl lași singur, duce igiena la... extrem

#Băeștinebun… Despre cine vorbim? Evident… Despre piciul din dotare. Suntem convinși că v-ați lovit și voi de… năzbâtiile celui mic… Năzbâtii uneori inofensive, alteori adevărate spectacole în care cuvântul de ordine este… prostioară.
La capitolul ”ce prostioară a mai făcut micuțul meu” se încadrează și eroul din imagine care, în lipsă de activitate, s-a gândit că n-ar strica să se spele cu spumă de ras:D. Ce a reușit să facă a fost să… se îmbrace în spumă de ras!
Care este cea mai mare năzbâtiei făcută de puștiul tău?

OMG! Chiar există ”halbere”...

Se pare că da... Și sunt pline cu vin, în cazul de față. Combinația fatală pentru iubitorii de sport și de... lichide, în același timp. Unde mai pui că nivelul de hidratare trebuie să fie... optim atunci când facem sport.
(N.R. Să ne înțelegem: Apa este cea mai bună sursă de hidratare!:D)


#BAESTINEBUN

  Încarcă selfie-ul tău!