Live

#BAESTINEBUN

Atunci când durerea te dă pe spate! Video analgezic

#Băeștinebun... Dă-i cu degetul în piciorul de la scaun! No way, is too simple! Calcă pe piesele de lego ale puștiului din casă sau, mai bine decât atât, dă cu țeasta de colțul dulapului de sus! Sigur ați tras-o mai tare de atât și tare am fi curioși să aflăm cât de rău v-a durut când v-ați lovit ultima oară, de la o scară de 1 la 10, și unde v-ați lovit.

(N.R. Căutăm experiențe funny, rugăm seriozitate! :D)


Cine a zis că alcoolul nu poate fi încuiat?

#Băestinebun... Cine ar fi crezut că bărbații băuți de... prieteni și femeile enervate de alcool ar putea fi răzbunați astăzi? Și unii și ceilalți ar trebui să-i mulțumească insului, super smart de altfel, care a inventat lacătul pentru sticle. Ce faci, de fapt? Iei una bucată cheie, una bucată sticlă de alcool, din acela care-ți place maxim, și aplici lacătul. Să ai mare grijă să nu uiți unde ai pus cheia!
 

6 FAIL-uri la grătar

Unde mergem la grătar? Această este întrebarea pe care o auzi cel mai des atunci când prietenii tăi planifică o ieşire în aer liber. Dar preparatele la grătar necesită o anumită dibăcie. Iar cei nu o au... păţesc chestii asemănătoare cu cele din clipurile de mai jos. Tu ce amintire amuzantă ai de la ultimul gratar? 

1. Amplasezi gratarul intr-un loc adecvat
2. Alegi un combustibil pentru grătar de calitate 


3. Nu strică să verifici temperatura grătarului din când în când

4. Știi să gătești foarte bine carnea pe care ai ales-o

5. Grătarul este bine încins
6. Ești atent mereu la ceea ce este în jurul tău

#BAESTINEBUN

  Încarcă selfie-ul tău!