Live

ZU IS YOU

Popescu și Flick, în direct cu o persoană infectată cu Coronavirus

Popescu și Flick, în direct cu o persoană infectată cu Coronavirus
„Pe 9 martie m-am întors din Barcelona. După câteva zile, am început să am simptome precum o tuse seacă și secreții nazale. După 2 zile, a apărut și o usturime puternică în nas. M-am gândit că aș putea avea coronavirus, motiv pentru care am sunat la medicul de familie. Febră nu am făcut deloc.

Mi s-a sugerat să sun la TELVERDE. Cei de acolo m-au sfătuit să sun la 112. Ambulanța a venit joi. M-au luat cu izoleta și m-au dus la spitalul unde mi s-au recoltat probe - exudat nasal și faringian - și apoi m-au adus acasă.

Vineri m-au informat că testul de coronavirus a ieșit pozitiv, iar sâmbătă m-au internat. Duminică mi-au făcut radiografie pulmonară, iar acum mi-au făcut al doilea test. Dacă iese negativ, va mai urma încă unul, la 24 de ore, și apoi voi putea pleca acasă, unde voi sta în izolare încă 14 zile”, așa își începe povestea Bianca, o tânără de 23 de ani, din București.

Popescu și Flick au intervievat-o pe Bianca în direct la Radio ZU. Dă play și află întreaga poveste a unui pacient diagnosticat cu noul virus COVID-19.
 
 



PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate