Live

ZU IS YOU

Melodii beton pe care românii vor să le cânte de la balcon

Melodii beton pe care românii vor să le cânte de la balcon
Stăm în casă și suntem nevoiți să trăim o viață nouă. Învățăm să trăim separat, dar împreună. Iar muzica este unealta care reușește să apropie chiar și când suntem la distanță. Muzica readuce optimismul, energia și cheful de a trăi celor care sunt aflați în carantină sau în izolare.

Momentul acela în care oamenii din Spania sau Italia au ieșit la balcoane și au cântat împreună a făcut senzație pe internet.

Motiv pentru care Buzdu și Morar i-au provocat pe ZUper ascultători să spună un refren beton pe care l-ar cânta de la balcon.
 
„Totul va fi bine când o să cânte trompetele și o să dispară izoletele", a spus Mihai Morar în matinal.

Ți-am pregătit un playlist cu cele mai tari piese pe care ascultătorii Radio ZU își doresc să le cânte de la balcon când Coronavirus îi ține în case.

 


PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
DJ-ii Radio ZU transmit din studio. Te-ai plictisit acasă? Scrie-le pe WhatsApp la 0747 22 1815 sau ascultă-ne pe radiozu.ro/live pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) sau pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). TU ești ZU! Rămâi așa!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate