Live

ȘTIRILE ZU

Este a șasea zi de proteste pe șoselele din țară

Este a șasea zi de proteste pe șoselele din țară
Transportatorii și fermierii blochează drumuri importante la intrarea în marile orașe. In  Ilfov, la Afumați, circulația este restricționată pe o bandă – aceasta fiind blocată de camioane și tractoare. În Dolj, fermierii protestează pe Drumul European București – Craiova, de la bifurcaţia către centura de sud a oraşului, până la cea de pe centura nord, care duce către Fabrica de Avioane. Iar la Iași, 200 de fermieri cu utilaje protestează între ieșirea din oraș și sensul giratoriul din comuna Lețcani.
Între timp, autoritățile caută soluții pentru problemele protestatarilor. Ministrul Agriculturii are întâlniri astăzi și mâine cu fermierii, pentru a discuta ce măsuri de sprijin şi soluţii de finanţare pot fi aplicate.


Foto: observatornews.ro

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate