Live

NOUTĂȚI

Spotify lansează noi funcții. Serviciul de streaming va permite remixarea și manipularea pieselor

Spotify lansează noi funcții. Serviciul de streaming va permite remixarea și manipularea pieselor

 

Spotify pregătește noi funcții care îi vizează în special pe artiști, dar și pe utilizatorii dornici să-și testeze creativitatea în a remixa muzică.

 
 
Mai exact, serviciul de streaming va permite remixarea, încetinirea și accelerarea track-urilor. Totodată, utilizatorii vor putea combina și edita piese. Interesant, nu? Piesele rezultate în urma manilpulărilor se vor adăuga la „colecții virtuale”, însă fără posibilitatea de a le partaja pe alte platforme. Aceste funcții urmează să fie implementate pe viitor, acum proiectul fiind în fază incipientă.
 
Încă de anul trecut, Spotify a venit cu o serie de funcții noi în aplicație, printre care video-uri verticale, story-uri, recomandări zilnice și podcasturi.


 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate