Live

NOUTĂȚI

Emi și Cuza sunt noii prezentatori de la „iUmor”. Uite ce au declarat membrii trupei „Noaptea Târziu”!

Emi și Cuza sunt noii prezentatori de la „iUmor”. Uite ce au declarat membrii trupei „Noaptea Târziu”!

De curând, iUmor a dat startul filmărilor noului sezon.


În acest moment, nu se știe când va începe noul sezon iUmor, însă Antena 1 anunță că premiera va avea loc la începutul lunii septembrie, odată cu lansarea noii grile de toamnă a postului.

Dar cel de-al 15-lea sezon „iUmor“ vine cu schimbări atât la masa juriului, cât și în echipa de prezentatori.

Șerban Copoț și lui Dan Badea vor fi înlocuiți de Cuza și Emi, iar de la masa juriului va pleca Nelu Cortea, potrivit cancan.ro. Juratul îi va preda ștafeta lui Cosmin Natanticu.
 
Șerban Copoț: „Au fost 7 ani în care am făcut parte dintr-o echipă frumoasă”.

„Da, mă despart de iUmor. După 14 sezoane, este momentul să mai luăm și o pauză. A fost challenging (n.r. provocator), au fost 7 ani în care am făcut parte dintr-o echipă frumoasă, în care a avut loc debutul meu ca prezentator, o zonă care m-a scos din confort. Anul acesta, iUmor s-a suprapus cu taberele mele și nu am cum să renunț la proiectul meu de suflet!”, a declarat Șerban Copoț, pentru Unica.ro.
 

Emi și Cuza sunt noii prezentatori de la „iUmor”.

Cuza, îți ținem pumnii și suntem alături de tine! 

„Să faci parte din echipa iUmor, un show cu tradiție, este o bucurie pentru noi. Când am primit propunerea de a prezenta sezonul 15 nici eu, nici Emi nu am stat pe gânduri. Este o bucurie profesională sa primești votul de încredere din partea unei echipe care a reușit sa facă istorie cu acest format. Sperăm ca lucrurile sa decurgă asa cum ne dorim și telespectatorii să ne primească cu brațele deschise. Noi vom face tot posibilul să ne ridicăm la așteptările oamenilor care urmăresc si îndrăgesc acest show de ani buni și să reușim să ducem mai departe ceea ce au construit atât de bine Serban Copoț și Dan Badea“, a declarat Cuza, citat de a1.ro.
 
Ultima lună de vară se anunță fierbinte pentru simpaticul nostru coleg. Deși este prins până noaptea târziu cu filmările de la iUmor, Cuza nu uită de ascultătorii ZU.
În perioada 31 iulie – 08 septembrie, Popescu și Cuza prezintă Matinalul de Vară de la ZU.

De luni până vineri, de la 7 la 10, Popescu și Cuza  au gijă ca tu să începi fiecare zi cu zâmbetul pe buze.

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate