Live

ZU IS YOU

Throwback Thursday: Delia cântă senzațional piesa Mihaelei Runceanu

Throwback Thursday: Delia cântă senzațional piesa Mihaelei Runceanu
Joia este ziua pe care internetul a desemnat-o numai bună pentru răscolit cutia cu amintiri. #ThrowbackThursday vine astăzi cu un clip din 2012. Era 30 noiembrie, iar Delia a venit în studioul Radio ZU ca să cânte una dintre piesele ei preferate din toate timpurile: „E adevărat, iubirea mea” a Mihaelei Runceanu.

Noi sărbătoream Marea Unire ZU în acea zi, evenimentul devenit tradiție, în care facem în așa fel încât muzica veche să întâlnească artiștii fresh ai momentului. Dacă ne urmărești de ani buni, știi deja despre ce e vorba. Oricum, te invităm să day play acestui clip și să lași vocea Deliei să îți facă pielea de găină.



La ediția de anul acesta a Marii Uniri ZU avem nevoie de tine. VOTEAZĂ  AICI 10 SUPERCÂNTECE DIN ULTIMII 100 DE ANI! Cele mai votate dintre ele vor fi cântate de cei mai tari artiști români pe 30 noiembrie 2018, în studioul nostru, la Marea Unire ZU.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate