Live

ZU IS YOU

Throwback Thursday: Andra cântând muzică populară la Marea Unire ZU

Throwback Thursday: Andra cântând muzică populară la Marea Unire ZU
Îți lăsăm aici o amintire din 2013. Eram în prag de 1 decembrie, iar în studioul nostru avea loc a treia ediție a Marii Uniri ZU, evenimentul devenit tradiție în care unim muzica veche cu muzica nouă.

Andra a intrat îmbrăcată în ie și cu zâmbetul pe buze. Alături de ea erau câțiva muzicieni, experți în cântece populare. A făcut o probă rapidă de sunet în pauza de publicitate, apoi când am revenit în direct ne-a făcut pielea de găină cu momentul pe care îl poți urmări în clipul de mai jos. 

MAREA UNIRE ZU 2018: Votează aici 10 supercântece românești din ultimii 100 de ani!



Sunt momente cum a fost acesta în care îți dai seama de ce Andra este unul dintre cei mai apreciați artiști români. Așteptăm cu nerăbdare și următoarea ei vizită în studioul Radio ZU. Andra, mulțumim pentru această amintire!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate