Live

ZU IS YOU

Raluca Leahu: „Nu a fost ceva premeditat și de aceea îi resimt și eu ca pe surpriza a vieții mele

Raluca Leahu: „Nu a fost ceva premeditat și de aceea îi resimt și eu ca pe surpriza a vieții mele
Vorbește evident despre cei 10 ani la ZU! Ea este Raluca Leahu, tipa aia ZUper veselă pe care o asculți la ZU în fiecare weekend de la 15:00 la 20.00. 
„Nu știu când au trecut pentru că nu m-am plictisit niciodată făcând asta.  Pe plan personal, 10 ani de ZU înseamnă 10 ani în care am putut fi eu însămi și să fiu apreciată pentru asta. Un feedback de genul: <<energia ta mă ține în viață, mă binedispune, tu mă ajuți să zâmbesc în fiecare zi>>, mă face să simt că sunt în locul potrivit, e un sentiment calm de mulțumire de care sunt cam dependentă”. 
 
Deviza ei este I’M ALWAYS ON! Și asta face și acum când îți strigă cât poate de tare, în microfoane, România este ZU de 10 ani.
Îți mulțumim că ne asculți în fiecare zi, și datorită ție România este ZU de 10 ani. Pentru asta Raluca Leahu te premiază. Are de dat 10 vouchere cu care îți poti alege bijuterii Amazing Jewelry a câte 500 lei fiecare. Ascult-o și unul poate fi al tău!

 
 
„Nu poți fi îmbufnat când porți bijuteria preferată. O bijuterie frumoasă îți schimbă starea de spirit, comportamentul, atitudinea. E ceea ce îmi propun să fac în fiecare emisiune pentru ascultatorii ZU!”
Stai pe ZU! 10 ani. 1 radio.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate