Live

ZU IS YOU

Mihai Morar: „ Ăla cu grupa de sânge ZU. Cu drag, MM!”

Mihai Morar: „ Ăla cu grupa de sânge ZU. Cu drag, MM!”
10 ani. Bună dimineața. Numărul 1. Morning ZU. Mihai Morar. Ordinea este aleatorie, mesajul este clar : „România este ZU de 10 ani”, iar Mihai Morar face posibil asta din momentul 0 până astăzi.
 
 Îi place să-ți spună că radioul este una dintre cele 3 minuni ale vieții lui. Și… își dorește musai să știi că el este „Ăla cu grupa de sânge ZU!”. 
 
Stai pe ZU! 10 ani. 1 radio.
 
10 ani de la momentul septembrie 2008 atunci când a pus ON AIR de la 0 fenomenul ZU. Astăzi îl sărbătorim a 10-a oară împreună și pentru că ești parte importantă din nebunia asta frumoasă, Mihai își dorește ca de la el la tine să ajungă una dintre cele 10 perechi de Nike Air Force 1 ediție limitată ZU pictată și customizată de Graure.


Ascultă-l în Morning ZU, în fiecare dimineață de luni până vineri de la 07.00 la 10.00.
 
În septembrie, pe ZU, ai GIVEAWAY de la DJ-i!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate