Live

POPESCU & FLICK

„Scufița Roșie”, varianta de Coronavirus

Popescu și Flick nu pleacă de pe frecvență nici în stare de urgență! DJ-ii Radio ZU au o singură misiune în această perioadă: să te facă să zâmbești chiar dacă îi asculți de la job, de acasă din izolare sau din carantină.
 
Izolarea sau autoizolarea la domiciliu provocată de pandemia de Coronavirus a sporit creativitatea românilor.

Iar simpaticii Popescu și Flick își doresc să aducă #StareaDeBine în casa ta, motiv pentru care în fiecare zi fac puțin #HazDeNecaz.

Adevărul e că umorul e frate cu românul, iar râsul e permis și în plină pandemie de COVID-19.  

Inspirați de situația din ultimele săptămâni, Popescu și Flick au adaptat celebra poveste scrisă de Frații Grimm, „Scufița Roșie”, cu una potrivită în vremuri de Coronavirus. 
 
Scufița Roșie, varianta de Coronavirus (versuri de Flick Domnul Rimă)PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate