Live

POPESCU & FLICK

Pandemia lui Ștefan cel Mare (parodie după „Muma lui Ștefan cel Mare”)

În aceste momente este esențial să mai facem și haz de necaz.

Popescu și Flick nu pleacă de pe frecvență nici în stare de urgență. Cei doi și-au propus să-ți aducă #stareadebine chiar dacă îi asculți din izolare sau din carantină.

Inspirați de realitatea din zilele noastre, Popescu și Flick au scris „Pandemia lui Ștefan cel Mare" (parodie după „Muma lui Ștefan cel Mare”).
 
Așa cum ne-au obișnuit, simpaticii DJ-i Radio ZU reușesc să ne pună un zâmbet pe față chiar și atunci când în suflet e teamă.

Lasă deoparte grijile și dă un play mai jos. Puțin haz de necaz nu strică. :)

 PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate