Live

POPESCU & FLICK

Luceafărul de carantină

În plină pandemie de COVID-19, Radio ZU e #StareaDeBine.

În această perioadă, DJ-ii Radio ZU au o singură misiune: să te facă să zâmbești chiar dacă îi asculți de la job, de acasă din izolare sau din carantină. Ei sunt singurii dj-i de radio care fac emisie din studio.

Iar #PopescusiFlick au grijă de starea ta de bine. Inspirați de realitatea zilelor noastre, cei doi au scris „Luceafărul de carantină".

Cu toții îi știm pe #PopescusiFlick. Au rime potrivite pentru orice situație.

Luceafărul de carantină #PopescuSiFlick
 


PS: HEI! CITEȘTE ASTA!

Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate