Live

ZU IS YOU

Apar două sezoane noi pentru „Emily in Paris”! Bonjour, sezoanelor 3 și 4!

 Apar două sezoane noi pentru „Emily in Paris”! Bonjour, sezoanelor 3 și 4!

Ultimul episod al serialului „Emily in Paris” ne-a ținut în suspans. Se întoarce Emily în Chicago sau rămâne în Paris? 
 

Săptămâna asta, Netflix a anunțat două sezoane noi pentru „Emily in Paris”! Anunțul a fost făcut pe pagina de Instagram a serialului: „Spuneți Bonjour pentru sezoanele 3 & 4! Emily se întoarce oficial pentru încă două sezoane!”.

 

Serialul e realizat de Darren Star, cel care a pus în scenă și „Sex and the City”. Acesta o pune în lumină pe Emily, o tânără directoare de marketing din Chicago, care își schimbă complet viața prin acceptarea unui nou job într-o companie din Paris, achiziționată de firma la care lucra. Viața în Paris nu e atât de roz când ești nou printre colegii de la job, nou într-un oraș care îți cere să te adaptezi după formatul lui. Așa că de aici încep aventurile pentru Emily!
 
Sezoanele 3 și 4 se petrec tot în Paris, dar și în Londra. Prin urmare, știm acum ce a decis Emily în ultimul episod: să rămână în Paris și să lucreze pentru noua companie de marketing a lui Sylvie. Noi spunem că Emily a ales cu inima! Așa că ne așteptăm la o răsturnare de situație și la un nou scenariu amoros între Emily și Gabriel. 
 
Dacă Emily rămâne în Paris, atunci hai să îi spunem „Bonne chance!”. 
 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate