Live

ZU IS YOU

O provocare de 1000 de euro la Morning ZU

In fiecare zi la Radio ZU castigi sute de euro la concursul My name is ZU In Morning ZU banii se inmultesc daca raspunzi provocarii lansate de Buzdu si Morar. Daca alegi sa intri in joc dar nu raspunzi provocarii, ramai fara niciun ban. Monica din Timisoara a sunat la Morning Zu de la servici. Buzdu si Morar au plusat rapid de la 200 la 1000 de euro si Monica a intrat in joc pentru una dintre cele mai frumoase provocari: sa ajunga maine dimineata intre 6:30 si 10 la Morning ZU sa bea cafeaua de dimineata cu Buzdu si Morar. Monica nu are zile de concediu. A trebuit sa-si convinga seful in direct la Morning ZU. Asculta ce s-a intamplat:
Download
Uite si o parte din reactiile ascultatorilor: "Daca vine, o aduc gratis la voi la radio. Indicativ 411 taxi 2000" "Sa imi dea nr d telef si o aduc eu pe monica .sunt marian si sunt taximetrist" "Daca decontati si taxiul o aduc pe monica la radio cu mertanu." "O duc eu gratis 459 taxi 2000" "Mai vrem provocari din astea si aduc eu cafeau la voi tot de la timisoara." "Pt 1000 d euro?Eu as veni in coate..Sigur k vine,pe lg bani,are ocazia sa va si vada!ZUper tare!Bravo ei,eu va ascult zilnic,dar nu mi-am auzit numele!va ZAlut cu respect,CRISTINA." "Nu era prea convinsa, Moni din Timisoara, eu acum ma suiam in tren, masina, maxi-taxi, avion, indiferent ce! Si nu pt bani, ci pt bucuria de a va intalni! Va ascult in fiecare dimineata cu multa placere si la noi in birou nimeni nu pleaca pe teren pana la 10. Cu respect, Cristi din Tecuci." "Mai baieti chemati-ma si p mine sa beau o kfea cu voi.sunt o taximetrista care pierde comenzi din cauza voastra" "Fara nici o obligatie o iau pe Monica de la gara si o duc inapoi. Florin Popescu (nu sint taximetrist) florin?digicom.ro"
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate