Live

ZU IS YOU

La ZU, ascultatorii sunt castigatori

La ZU, ascultatorii sunt castigatori

Dupa cum v-ati obisnuit, la concursul cu numele in Morning ZU castigatorii primesc si niste provocari, iar ei pot alege: raman cu 100 de euro sau raspund provocarii lansate de Morar si Buzdugan. Daca accepta sa intre in joc si nu raspund provocarii raman fara niciun ban. Daca raspund provocarii lansate de Morar si Buzdugan suma de 100 de euro se multiplica.

In cadrul concursului de astazi, am avut parte de un participant care a raspuns cu mult entuziasm, provocarii date de Mihai si Daniel. Silviu din Bucuresti, aflat in trafic a coborat din masina si a convins un alt conducator auto sa-si fixeze radioul pe Radio ZU, fiind foarte convingator. Astfel a castigat 300 de euro, indeplinind sarcina cu mult patos.. Noi suntem de parere ca ii merita din plin! Voi, ce parere aveti?!

mz-castigator-cu-tupeu-64k1

Galerie Foto

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate